Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› De Rodenburgs - seizoen 2 nu op DVD

'De Rodenburgs' is het epos van een Belgische miljonairsfamilie. In deze wereld gelden andere wetten dan in de gewone wereld. Grenzen lijken niet te bestaan, want zij bepalen zelf hun limieten.

Aan het einde van het eerste seizoen leek het geluk van de familie Rodenburg niet op te kunnen. Oudste zoon Fred was eindelijk door zijn vader Karel aangesteld als CEO van het familiebedrijf RIC. Marie-Claire Rodenburg mocht op haar beurt van vader Fred de leiding van diens immobiliënbedrijf WestStar overnemen en ze wist Freya’s plaats aan de zijde van de jonge zanger Simon in te palmen. Olivier Rodenburg kwam dan weer als één van de grote winnaars uit de verkiezingen. Fel in contrast tot al dat succes stond de teloorgang van het gezin De Ridder.

In seizoen 2 gaat het verhaal van ‘De Rodenburgs’ verder. De adepten van ‘De Rodenburgs’ mogen zich in het 2de seizoen verwachten aan nog meer drama en intriges. Het is namelijk een feit dat de macht en de rijkdom van de familie Rodenburg langzaam afbrokkelt en dat relaties uit het verleden niet stand lijken te houden wanneer er stinkende potjes open gaan…

Alle afleveringen van De Rodenburgs - seizoen 2 zijn nu verkrijgbaar in een luxueuze 5DVD-box.


› Gepubliceerd woensdag 20 april 2011 om 12:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook