Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Kaskraker Mega Mindy en het Zwarte Kristal nu op DVD

Mega Mindy en het Zwarte Kristal, de tweede bioscoopfilm van Mega Mindy, ging in december 2010 in première en mocht niet minder dan 320 000 enthousiaste bezoekers verwelkomen in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen. Vanaf 13 april 2011 is deze kaskraker verkrijgbaar op DVD, in een blinkende hologram verpakking.

Synopsis

In ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’ leidt de zoektocht naar de boef Axel helemaal tot in de woestijn van het oosterse Zahambra. Duizenden jaren geleden stortte daar het Zwarte Kristal op aarde neer, een gevaarlijke steen waarmee men van alles een ‘slechte kopie’ kan maken en dus mag het Kristal nooit in verkeerde handen vallen.

In deze tweede spannende film van Mega Mindy proberen onze vrienden het Zwarte Kristal als eerste te vernietigen, maar wat gebeurt er als Mega Mindy tegenover haar eigen gemene, zwarte kopie komt te staan? Zullen onze vrienden erin slagen om het Kristal te vinden? Een nieuw avontuur en een ongewoon mysterie in ‘Mega Mindy en het Zwarte Kristal’.

Naast de vaste cast van Mega Mindy vertolken oa Hero Muller (Klaus), Levi van Kempen (Axel) en Urbanus (Sultan van Zahambra) schitterende gastrollen.

Extra

Bovendien staan als extra op deze DVD maar liefst 3 journaaltjes en de nieuwste videoclip ‘Ruim baan’! Bij aankoop van de DVD ontvang je ook een echt Mega Mindy juweeltje.
Bij deze release hoort een grote wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een onvergetelijke familievakantie in Nederland!

Hoe kan je deelnemen?
In de DVD vind je een unieke wedstrijdcode die je nodig hebt om je te registreren op www.megamindyfilm.be. Op deze website moet je een originele foto uploaden van je familie, verkleed in het thema Duizend-en-één Nacht en wie weet win jij.

De wedstrijd loopt van 13 april t.e.m. 8 mei 2011.


› Gepubliceerd woensdag 13 april 2011 om 14:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook