Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Amika start de lente met nieuw leesboek en Seizoen 3 op DVD

Vanaf nu is de DVD box van Amika Seizoen 3 verkrijgbaar. Dit betekent opnieuw meer dan 10 uur kijkplezier! Daarnaast ontdek je in het nieuwste boek van Amika de geheime love-files van de enige echte Z-girls.

Synopsis

Merel keert, na zes maanden Engeland, terug naar huis. In die tijd is er veel gebeurd en niets is nog wat het was: er is een nieuwe stalhulp op de manege waardoor er voor haar geen plaats meer is. Bovendien heeft Jan meer oog voor die Lotte dan voor haar. De manege zit in slechte papieren en Amika moet het nieuwe lespaard worden. En ook thuis blijkt er het één en ander veranderd… De werkstraf van Marie-Claire zit er eindelijk op en zij droomt er nu van om manager van de manege te worden. Maar eerst moet ze natuurlijk Merel uitschakelen. Haar broer Olivier, die nu helemaal hot is in de muziekwereld, probeert daar echter een stokje voor te steken…

Cast
Merel: Moora Vander Veken
Tijs: Bert Cosemans
Marie-Claire: Véronique Leysen
Olivier: Niels Destadsbader
Marie-Louise: Veerle Eyckermans
Herbert: Marc Coessens
Chanel: Debbie Crommelinck
Jan: Ken Verdoodt
Lotte: Kristien Maes
Gringo: Gregory Van Damme
Hedwig: Anita Nederlof
Casper: Pieter Bamps
Saskia: Nathalie Wijnants
Speelduur
+/- 650 min

Leesboek Amika: De Z-files

Marie-Claire heeft een nieuwe laptop gekregen en kan eindelijk aan haar autobiografie beginnen. Maar iemand bemachtigt haar oude computer en ontdekt haar diepste geheimen in… de love-files! Als een virus verspreiden de love-files zich op het internet. Marie-Claires leven is verwoest. Of toch niet?


› Gepubliceerd donderdag 31 maart 2011 om 10:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook