Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Noxx Antwerp: Night Anthems Volume 5

De nieuwste CD van de Antwerpse discotheek Noxx ligt vanaf vandaag in de winkels. Op deze dubbel-CD vindt u 32 tracks terug, gemixt door DJ Nicolaz en 2 Dirty, allebei resident in de bekende club uit Antwerpen.

Tijdens de meest recente verkiezing van ‘Beste Discotheek ter Wereld’, plaatste het Britse magazine ‘DJ Mag’ Noxx op de 43ste plaats. Het vertoeft daarmee tussen andere ronkende namen uit de discotheekwereld, zoals Ministry of Sound, Pacha, Amnesia en Space. Uiteraard is het ook de eerste Belgische discotheek die in de lijst voorkomt.

Vanaf vandaag ligt de vijfde CD van Noxx in de winkel. De songs op dit album geven de sound van de club perfect weer. DJ Nicolaz koos de tracks voor CD1 en zorgde ook voor de mix. Collega-resident 2 Dirty deed hetzelfde voor CD2.

Liefhebbers van dancemuziek en van Noxx in het bijzonder, zullen zich helemaal kunnen vinden in dit album, dat knallers van onder andere David Latour, Hi-Mode & Narco, Laurent Wery, Axwell, Peter Luts en vele anderen bevat.


› Gepubliceerd maandag 21 maart 2011 om 10:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook