Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mis ook de nieuwste boeken van Het Huis Anubis niet

Op 15 maart komen 2 nieuwe boekjes van Het Huis Anubis uit. Beslist een aanrader!

Zoekboek Het Huis Anubis: De geheime formule

Wat een ramp! Het hele Huis Anubis is overhoop gehaald! Wie zou hier achter zitten? De Anubis-bewoners gaan meteen op onderzoek. Wie heeft er aan hun spullen gezeten? Zijn er ook dingen verdwenen? Al vlug komen ze er achter dat de boosaardige Kai een geheime formule gevonden heeft, een formule waarmee hij een heel gevaarlijk drankje kan maken! Sterre, Pim, Anastacia, Raphaël en Marcel hebben jouw hulp nodig! Ga mee op onderzoek in de vele kamers van het Huis Anubis, speur naar de voorwerpen en zoek uit welke er verdwenen zijn. Kan jij een stokje steken voor de gemene plannen van Kai?

Publicatie: 15 maart 2011

Doeboek Het Huis Anubis: Hersenbrekers

Ben je dol op de vijf van Anubis? Wil je graag weten hoe ze denken? Dan kan je met dit boek je hersens alvast breken. Help Raphaël met het ontcijferen van codes of baan je met Sterre een weg door het doolhof. Het hersenbrekersboek van Het Huis Anubis is een absolute must voor elke fan!

Publicatie: 15 maart 2011


› Gepubliceerd donderdag 10 maart 2011 om 09:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook