Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› Ga op avontuur met de bewoners van Het Huis Anubis

Vanaf vandaag is de DVD Het Huis Anubis: De Vijf en de toorn van Balor te verkrijgen in de winkel. In deze DVD-special gaan de Vijf terug in de tijd...

Synopsis

Als Anastacia in een museum een Keltische halsketting omdoet, worden de vijf Anubis-bewoners teruggezonden naar de tijd van de Kelten. Cerunnos, god van de Kelten, heeft hen geroepen om de jonge Taran te redden. Omdat voorspeld is dat Taran de nieuwe koning zal worden, wil Balor - interim-koning en donkere druïde - de jongen offeren.

De Vijf doen er alles aan om Taran te helpenen gaan op zoek naar de Steen van Fal, een magische steen die ergens in de burcht van Balor verborgen is. Zal het hen lukken om deze steen op tijd te vinden…?

Met een gastrol voor Dirk Lavrysen (bekend van “Thuis” en “F.C. De Kampioenen”).

Cast
Pim – Alex Molenaar
Marcel – Juliann Ubbergen
Sterre – Jennifer Welts
Anastacia – Sanne-Samina Hanssen
Raphael – Roel Dirven
Ward: Tjeerd Melchers
Balor: Sebastiaan Labrie
Ziener: Dirk Lavrysen

Speelduur
Ca. 40 minuten

EXTRA

Bij deze release hoort een grote avontuurlijke wedstrijd waarbij deelnemers kans maken op een supercoole Anubis Adventure Dag samen met de bewoners van Het Huis Anubis.

Hoe kan je deelnemen?
In de DVD vind je een leaflet met 5 registratiecodes. Deze geheime codes voor jou en 4 vrienden geeft toegang tot een waanzinnig ONLINE SPEL! In dit spel draait het om vriendschap, spanning en avontuur. Samen speel je voor die geweldige hoofdprijs; de kans om samen met jouw idolen een onvergetelijk avontuur te beleven!


› Gepubliceerd woensdag 9 maart 2011 om 17:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook