Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met Dagshow-presentatoren Bram Van Deputte en An Lemmens

Op de vooravond van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren 2011 staat de Vrijdagshow helemaal in het teken van deze hoogmis van de Vlaamse televisiewereld. Presentatoren Bram Van Deputte en An Lemmens brengen live verslag uit over wat er voor én achter de schermen van dit prestigieuze evenement gebeurt. Sterrennieuws had met het duo een fijn gesprek!

Na het Gala van de Gouden Schoen is dit de tweede keer dat de Dagshow de vertrouwde studio verlaat en haar uitzending verzorgt van op een belangrijk tv-evenement.

Volledig live brengen de presentatoren van dienst, Bram Van Deputte en An Lemmens, in de Dagshow op vrijdag 25 februari 2011 vanaf 19.35 uur vanuit de Ethias Arena in Hasselt, verslag uit over wat er voor én achter de schermen van dit prestigieuze evenement gebeurt.

Interview met Ann Lemmens en Bram Vandeputte

Ann Lemmens en Bram Vandeputte zullen jurken en kostuums keuren en de genomineerden overlopen. Sterrennieuws had met het sympathieke duo een gesprek!

Foto's

Foto's van de laatste persconferentie bij vtm kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd donderdag 24 februari 2011 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook