Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mega Mindy theatershow De Poppenmeester op DVD

De tweede theatershow van Mega Mindy ‘Mega Mindy en de Poppenmeester’ was van september 2010 tot en met begin februari 2011 te zien in 39 theaterzalen in Vlaanderen en Nederland. De superheldin mocht meer dan 80.000 enthousiaste fans verwelkomen. Goed nieuws voor al wie de show nog niet gezien heeft of hem nog een keer wil beleven, want vanaf vandaag is deze show verkrijgbaar op DVD.

Synopsis

Als Mega Mindy met een heldhaftige actie afrekent met de Goudstavenboevenbende, lijkt de rust in het dorp teruggekeerd. Opa en oma zijn op vakantie en speciaal voor de verjaardag van Toby neemt Commissaris Migrain Toby en Mieke mee naar een wel heel bijzondere voorstelling; die van ‘El Saher, de poppenmeester’. Na de show gebeuren er echter allemaal rare dingen. Het lijkt wel alsof niemand meer zichzelf is en iedereen veranderd is in marionetten. Wanneer zelfs Mega Toby zich tegen Mega Mindy lijkt te keren, is de chaos compleet. Onze superheldin staat er alleen voor en zal haar uiterste best moeten doen om, samen met de kinderen in de zaal, ook dit probleem weer tot een goed einde te brengen.

Deze DVD is een registratie van de voorstellingen op 26 september 2010 in Theaters Tilburg (Nederland).

Acteurs
Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Toby/Mega Toby: Louis Talpe
Commissaris Migrain: Anton Cogen
Opa Fonkel: Fred Van Kuijk
Oma Fonkel: Nicky Langley
El Saher, de poppenmeester: Miguel Stigter
Gamila, de assistente: Bente van den Brand

Speelduur
ca. 75 minuten


› Gepubliceerd woensdag 16 februari 2011 om 16:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook