Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Seizoensontknoping van Het Huis Anubis en de ‘Vijf van het Magische Zwaard’ op DVD

De ontknoping van het eerste seizoen, met de nieuwe bewoners van Het Huis Anubis (Sterre, Anastacia, Pim, Marcel en Raphael) verschijnt vanaf nu op DVD. Dit betekent meer dan 5 uur kijkplezier, want de DVD box telt maar liefst 2 Dvd’s met daarop de afleveringen 90 t/m 115 van de populaire serie. Sinds 2006 was de oorspronkelijke serie al vier seizoenen lang te zien op Nickelodeon en in de nieuwe reeks, die sinds maart 2010 te zien is, gaat het verhaal verder met een verbouwd huis en nieuwe bewoners. De spannende mysteries gaan door in een nieuw seizoen dat vanaf 14 maart elke schooldag om 18u25 te zien is op Nickelodeon.

In DVD box deel l, komen de ‘Vijf van het Magische Zwaard’ er al snel achter dat ze niet voor niets op deze plek beland zijn. Sterker nog, deze vijf blijken de uitverkorenen te zijn om het kwaad te bestrijden. Sterre, Anastacia, Pim, Marcel en Raphael zijn om nog een andere reden bijzonder, ze hebben namelijk allemaal een overgevoelig zintuig. In DVD box deel ll, komen Sterre en Pim stapje voor stapje dichter bij de waarheid. Ze ontdekken dat Raphael in gevaar is en het slachtoffer dreigt te worden van de donkere druïden. Arlène, Kai en Hubertus houden hen scherp in de gaten.

Anastacia, Raphael en Marcel hebben ondertussen hun handen vol met de audities en repetities voor de musical. In DVD box deel lll, dat nu verschijnt op DVD, denkt Anastacia maar aan één ding: de musical. Ze moet echter telkens de hulp inroepen van Lexie of Sterre, en dat moet vroeg of laat verkeerd lopen. Raphael gaat steeds meer vermoeden dat het niet Anastacia is die zingt. Wanneer Lexie verdwijnt, gaan Marcel en Vince op zoek naar haar. Sterre en Pim komen ondertussen eindelijk de waarheid te weten over de donkere druïden en de plannen van Kai en Arlène. Ze proberen de inlijving van Marcel te verhinderen, maar Arlène en Kai zijn op hun hoede en hun plannetje mislukt.

Alleen Pim en Sterre blijven nu nog over. Sterre weet dat ze antwoorden kan vinden in het boek, maar zal ze het kunnen openmaken? Emily zegt haar dat zij de enige is die het kan en dat Sterre de enige is die haar kan redden… Maar zullen ze de laatste inlijvingen kunnen voorkomen? Zal Sterre er in slagen om Emily en de Vijf te redden?

Cast

Pim – Alex Molenaar
Marcel – Juliann Ubbergen
Sterre – Jennifer Welts
Anastacia – Sanne-Samina Hanssen
Raphael – Roel Dirven
Kai – Mattijn Hartemink
Arlène – Marieke de Kruijf
Geschiedenisleraar Leopold - Bennie den Haan
Schoolhoofd Hubertus - Arthur Veen
Emily - Minke Gommer
Bibliotheekdame Wietteke - Mirjam Hegger
Juweliersvrouw - Marianne Vloetgraven
Musicallerares Camilia - Liëla Rigter
Lexie - Maaike Bakker
Vader Raphael - Theo de Groot
STEM Voice Over - Manou Kersting

Speelduur
ca. 320 minuten


› Gepubliceerd vrijdag 11 februari 2011 om 10:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook