Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen / Nederland

› Marco Borsato praat over comeback in muziekland

Marco Borsato mag vanavond tijdens de anne's Vlaamse 10 een platina award in ontvangst nemen voor zijn nieuwste album 'Dromen Durven Delen'. Sterrennieuws had een gesprek met de sympathieke Nederlander over de herlancering van zijn muzikale carrière.

"Alle vanzelfsprekendheid was weg na het afgelopen jaar! Je gaat met frisse nieuwe moed beginnen en je weet niet wat je te wachten staat. Ik ben er met volle energie tegenaan gegaan, maar dat Vlaanderen me zo weer zou omarmen, weken na elkaar, had ik niet gedacht", vertelt Marco Borsato aan Sterrennieuws.

Het volledige gesprek met de sympathieke zanger kan je beluisteren naast dit artikel in een Sterrennieuws-interview!

Marco Borsato staat dit jaar opnieuw in het Antwerpse Sportpaleis. Op dinsdag 17, woensdag 18, vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2011 komt hij met een gloednieuwe concertreeks ‘3Dimensies’ naar zijn geliefde concertzaal in Antwerpen. Marco brengt er al zijn hits, maar ook nieuw werk, afkomstig uit de nieuwe cd ‘Dromen, Durven, Delen’ die via Universal Music verscheen in november 2010. Tickets via deze hyperlink.

Op 14 februari brengt hij eerst nog een exclusieve showcase voor JOE fm in de Zuiderkroon in Antwerpen en zal hij zijn album signeren in Free Record Shop Antwerpen.


› Gepubliceerd zondag 6 februari 2011 om 13:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook