Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Volledig uitverkochte tournee K3 en de Wondermachine verkrijgbaar op DVD

De volledig uitverkochte K3 tournee ‘K3 en de Wondermachine’ is vanaf 26 januari 2011 verkrijgbaar op DVD. De show was van september tot en met december 2010 te zien in Vlaanderen en Nederland en was een daverend succes! Ruim 184.500 kindjes en ouders zagen de show en maakten er samen met Karen, Kristel en Josje een spetterend feest van!

Synopsis

Wanneer de meisjes van K3 aan hun optreden willen beginnen, ontdekken ze op het podium een gekke machine. Het is de Wondermachine van professor Schwarzwald. Je kunt ermee tijdreizen of ermee worden wat je maar wil. De professor waarschuwt de meisjes dat ze niet aan de machine mogen komen, omdat hij nog niet helemaal goed werkt. De meisjes kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen hem toch uit…. Al snel blijkt dat ze beter naar de professor hadden kunnen luisteren.

In deze wervelende show in een prachtig decor met duizenden lichtjes maken Karen, Kristel en Josje er een muzikaal feestje van. Veel bekende hits van K3 passeren de revue, maar ook enkele nieuwe liedjes, zoals de titelsong voor het nieuwe K3 programma ‘Hallo K3!’.

Cast
K3: Karen Damen, Kristel Verbeke, Josje Huisman
Professor Schwarzwald: Ernst Van Looy

Speelduur
+/- 70 minuten

Extra
De making of

Tracklisting

1. Openingsmedley
2. Hallo K3
3. De 3 biggetjes
4. De politie
5. Lollypopland
6. Ya ya yippee - De revolutie
7. Ster
8. Oya lélé
9. Handjes draaien
10. Leukste van het land
11. MaMaSé!


› Gepubliceerd woensdag 19 januari 2011 om 14:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook