Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Eindejaarsactie Sing a Wish werd zopas door Fosco en Luc Schuit afgesloten

Tijdens 'Sing a Wish' zongen 21 Belgische artiesten traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven in. Jullie konden persoonlijke boodschappen gratis omzetten in een muzikale eindejaarswens. Deze werden dan verstuurd naar de voicemail van vrienden en familie. Zopas werd de allerlaatste wens ingezongen door Fosco en Luc Schuit. Wij van Sterrennieuws hadden met artiest en singer-songwriter Luc Schuit een boeiend gesprek.

INTERVIEW MET LUC SCHUIT

Sterrennieuws had een gesprek met Luc Schuit over het inzingen van de leuke eindejaarsboodschappen en we kwamen te weten dat er een nieuw album gepland staat in 2011, dit keer volledig in het Engels. Verder kwamen we ook te weten dat andere gezinsleden muzikale ambities hebben... Beluister het interview naast dit artikel op uw favoriete showbizz- en entertainmentwebsite Sterrennieuws!

FOTO'S

Foto's van de laatste Sing a Wish-opnamedag met Fosco en Luc Schuit kan je bekijken naast dit artikel in een Sterrennieuws-fotoreportage!


› Gepubliceerd donderdag 30 december 2010 om 22:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook