Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› PRIMEUR: Mathieu & Guillaume plannen herfsttournee in 2011

Tijdens 'Sing a Wish' zingen 21 Belgische artiesten traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven in. Vandaag waren Mathieu & Guillaume de artiesten die jouw eindejaarsboodschap inzongen. Wij van Sterrennieuws hadden met het vrolijke duo een gesprek en we kwamen te weten dat ze een herfstournee plannen in het najaar van 2011. Kruis 7 oktober 2011 al maar aan in je agenda, want dan staan ze in Zaal Elckerlyc in Antwerpen!

Morgen, donderdag 30 december, kunt u via www.singawish.be Fosco en Luc Schuit als laatste artiesten inschakelen om van uw persoonlijke wensen muziek te maken. Van zodra een wens binnenkomt via de website wordt die al improviserend vertaald naar een persoonlijk kerstlied. Makkelijk, origineel én persoonlijk.

INTERVIEW MET MATHIEU & GUILLAUME

Sterrennieuws had een gesprek met Mathieu & Guillaume over het inzingen van de leuke eindejaarsboodschappen en we kwamen te weten dat het duo een herfsttournee in de zalen plant in het najaar van 2011. Zo zullen ze op 7 oktober 2011 in Zaal Elckerlyc staan. Vermoedelijk geven ze daar de aftrap van hun tournee.

FOTO'S

Foto's van de negende opnamedag met Mathieu & Guillaume en Spencer The Rover kan je bekijken naast dit artikel in een Sterrennieuws-fotoreportage!


› Gepubliceerd woensdag 29 december 2010 om 22:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook