Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Sing a Wish: Geena Lisa is de sneeuw beu!

Tijdens 'Sing a Wish' zingen 21 Belgische artiesten traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven in. Nog tot en met morgen zullen artiesten zoals Mathieu & Guillaume, Spencer the Rover, Fosco en Luc Schuit persoonlijke boodschappen gratis omzetten in een muzikale eindejaarswens. Deze wordt dan verstuurd naar de voicemail van vrienden en familie. Maandag was Geena Lisa aan de beurt en wij van Sterrennieuws hadden met de sympathieke presentatrice een gesprek.

De actie ‘Sing a Wish’ wil onze aloude kersttradities nieuw leven inblazen. 21 Belgische artiesten zetten uw persoonlijke eindejaarsboodschappen om in muzikale wensen. Op de dag van uw keuze worden deze wensen naar de voicemail van uw vrienden of familie verstuurd.

Tot morgen, donderdag 30 december, kunt u via www.singawish.be artiesten zoals Geena Lisa, Soetkin Baptist, Nelson, Fosco en Lenny Maes inschakelen om van uw persoonlijke kerstwensen muziek te maken. Van zodra een wens binnenkomt via de website wordt die al improviserend vertaald naar een persoonlijk kerstlied. Makkelijk, origineel én persoonlijk.

INTERVIEW MET GEENA LISA

Sterrennieuws had een gesprek met Geena Lisa over het inzingen van de leuke eindejaarsboodschappen en we kwamen te weten dat Geena Lisa "de sneeuw officieel beu is!". Beluister het interview naast dit artikel op uw favoriete showbizz- en entertainmentwebsite Sterrennieuws!

FOTO'S

Foto's van de zevende opnamedag met Geena Lisa en Nelson kan je bekijken naast dit artikel in een Sterrennieuws-fotoreportage!


› Gepubliceerd woensdag 29 december 2010 om 12:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook