Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met Marc Brillouet over Dionne Warwick

Marc Brillouet ging de voorbije maand op stap om de komst van de Amerikaanse souldiva Dionne Warwick te verkondigen. Marc heeft massa’s ervaring en bakken muziekkennis in huis. Hij bezorgde Sterrennieuws van het nodige commentaar over Dionne Warwick, de zeventigjarige souldiva die op 14 en 15 januari 2011 voor het eerst naar ons land komt en een concert zal geven.

“Dionne Warwick is een mythe, een icoon uit de muziekwereld. Met klassiekers als ‘Do You Know The Way To San Jose’, ‘Walk On By’ en 'Heartbreaker’ heeft ze geschiedenis geschreven. Vooral songwriters/producers Burt Bacharach en Hal David hebben haar carrière vorm gegeven en als je ziet en hoort hoe ze op haar leeftijd nog stralend op het podium staat, dan wordt dat smullen om haar eindelijk live mee te maken”, klinkt Marc enthousiast.

We mogen trots zijn dat Dionne Warwick in België op het podium zal staan. De tante van Whitney Houston heeft nog altijd een gouden stem en weet nog steeds het publiek met haar muziek te ontroeren. Volgens de Amerikaanse Billboard behoort ze tot de 20 succesvolste artiesten van de voorbije eeuw en heel wat jongere collega's kijken maar al te graag naar haar op.

Tickets voor Dionne Warwick’s ‘Greatest hits’ concert, op zaterdag 15 januari 2011 kun je bestellen via www.sherpa.be of op 070/34.50.50. Dionne Warwick komt ook naar het Kursaal in Oostende op vrijdag 14 januari 2011.

Het interview met Marc Brillouet over de komst van Dionne Warwick kan je beluisteren in een Sterrennieuws-interview naast dit artikel!

Foto's van de promotournee van Marc Brillout kan je naast dit artikel bekijken!


› Gepubliceerd zondag 26 december 2010 om 14:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook