Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Lenin zong uw persoonlijke eindejaarswensen in tijdens Sing a Wish

Maandag ging 'Sing a Wish' van start. Dit is een initiatief van Electrabel waarbij 21 Belgische artiesten traditionele kerst- en eindejaarswensen nieuw leven inzingen. Nog tot 30 december zullen artiesten zoals Geena Lisa, Soetkin Baptist, Nelson en Fosco persoonlijke boodschappen die werden gepost gratis omzetten in een muzikale kerstwens. Deze wordt dan verstuurd naar de voicemail van vrienden en familie. Gisteren was Lenin aan de beurt en wij van Sterrennieuws hadden met frontman Jeroen De Pauw een gesprek.

De actie ‘Sing a Wish’ wil onze aloude kersttradities nieuw leven inblazen. 21 Belgische artiesten zetten uw persoonlijke eindejaarsboodschappen om in muzikale wensen. Op de dag van uw keuze worden deze wensen naar de voicemail van uw vrienden of familie verstuurd.

Tot donderdag 30 december kunt u via www.singawish.be artiesten zoals Geena Lisa, Soetkin Baptist, Nelson, Fosco en Lenny Maes inschakelen om van uw persoonlijke kerstwensen muziek te maken. Van zodra een wens binnenkomt via de website wordt die al improviserend vertaald naar een persoonlijk kerstlied. Makkelijk, origineel én persoonlijk.

INTERVIEW MET LENIN

Sterrennieuws had een gesprek met frontman Jeroen De Pauw van Lenin over de clubtour die de groep in februari en maart 2011 plant. Beluister het interview naast dit artikel op uw favoriete showbizz- en entertainmentwebsite Sterrennieuws!

FOTO'S

Foto's van de tweede opnamedag met Lenin en Spencer the Rover kan je bekijken naast dit artikel in een Sterrennieuws-fotoreportage!


› Gepubliceerd donderdag 23 december 2010 om 06:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook