Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Tomorrowland DVD 2010 voorgesteld in Versuz Hasselt

Tijdens de voorbije nacht werd de DVD van Tomorrowland 2010 gelanceerd tijdens een party in Versuz Hasselt. Tijdens het weekend van 24 en 25 juli 2010 bezochten meer dan 100.000 bezoekers één van de mooiste een meest spraakmakende festivals van Europa. Tomorrowland was voor velen dan ook het hoogtepunt van de zomer met een zon overgoten festival, een magische locatie, prachtige decoratie, en meer dan 250 artiesten. Tomorrowland is niet voor niets uitverkozen tot favoriet Belgisch festival van de voorbije zomer.

De Tomorrowland DVD 2010 geeft je nu de kans om dit alles te herbeleven. Voor al wie aanwezig was, is deze DVD het ultieme souvenir aan een onvergetelijk weekend. Voor wie Tomorrowland 2010 gemist heeft, is deze DVD het perfecte ingrediënt om zich op te warmen voor Tomorrowland 2011 dat plaatsvindt op 23 en 24 juli 2011.

Naast de DVD, vind je ook een unieke MIX CD terug met daarop de beste tracks van afgelopen zomer tot vandaag, gemixt door Dimitri Vegas & Like Mike.

Vanaf 22 november is de Tomorrowland DVD / CD verkrijgbaar in muziekwinkels en online via www.bol.com en www.proxis.be voor 22,99 euro.

Foto's van de lanceringsparty van de Tomorrowland DVD 2010 van ID&T in Versuz Hasselt kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zondag 21 november 2010 om 10:58 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook