Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met Monique Smit over nieuwe single Maak Je Move en album Verder

De sympathieke Monique Smit was maandag in ons land om haar nieuwe single 'Maak Je Move' en album 'Verder' voor te stellen. Sterrennieuws had een gesprek met haar over de veel gemaakte associatie met haar broer Jan Smit, haar ontdekking als ster én over haar plannen tijdens het concert van Jan Smit op zaterdag 4 december in de Lotto Arena in Antwerpen.

Kijken


Monique Smit kwam naar Vlaanderen om haar nieuwe single 'Maak Je Move' voor te stellen. Dat nummer is ook terug te vinden op haar nieuwe cd, de tweede die als titel heeft 'Verder'. Eerder kwam al het album 'Stel Je Voor' uit in juli 2008. Qua singles heeft ze twee Top 10 hits gescooord in de Nederlandse Mega Top 100 met de nummers 'Wild' en 'Blijf Je Vanavond'. 'Maak Je Move' doet het ook uitstekend en staat in de top 30 genoteerd in de Nederlandse hitlijsten, maar nu is Vlaanderen aan de beurt.

De single 'Maak Je Move' is trouwens ook digitaal te koop. Het album 'Verder' is vanaf nu ook in Vlaanderen beschikbaar.

INTERVIEW

Het interview met Monique Smit kan je beluisteren naast dit artikel op je favoriete showbizz- en entertainmentwebsite Sterrennieuws!

FOTO'S


Sterrennieuws zette Monique Smit voor de lens van onze fotograaf en maakte een prachtige fotoreportage. Deze kan je ook naast dit artikel bekijken!


› Gepubliceerd woensdag 17 november 2010 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook