Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Asimov stelt nieuwe album 'Phantoms' voor

Sterrennieuws was vorige zaterdag te gast op de 'Discover The Band'-showcase in de Trix in Antwerpen. 'Discover The Band' is een project waarbij Free Record Shop relatief onbekende bands wil helpen meer aandacht te krijgen bij het grote publiek.

Kijken


Free Record Shop plaatste deze keer drie bands in de spotlight en verkocht hun albums voor de zeer interessante prijs van 15 euro voor 2 stuks. Wie twee albums kocht, kreeg tickets om de bands live te gaan bekijken tijdens de exclusieve showcase op 13 november. Asimov, Cole Park en Radio Infinity stonden op het podium van de Trix voor deze editie van 'Discover The Band'. We zagen drie gemotiveerde bands het beste van zichzelf geven voor een lustig publiek.

Asimov, een rockgroep uit Dendermonde, kwam hun nieuwste album 'Phantoms' voorstellen. Ze speelden een set die bijna volledig bestond uit nummers van het nieuwe album zoals de release single 'Collider', het prachtige 'Nightflight' en de gevoelige noten van 'Reflections'. Asimov coverde ook een nummer van Talk Talk, wat heel goed in de smaak viel bij het publiek. Toen de sympathieke band klaar was met het groeten van de talrijke fans in de Trix, kregen wij de kans om hun te interviewen. Pieter Depouillon en Erik Van Hoecke vertelden ons meer over het album 'Phantoms' en de toekomst van de band.


› Gepubliceerd woensdag 17 november 2010 om 10:00 uur door
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook