Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuw op DVD: Mega Mindy en de Zeepkistenrace

Op 17 november verschijnt de DVD Mega Mindy en de Zeepkistenrace. De DVD bevat 4 spannende verhaaltjes met onze superheldin Mega Mindy in de hoofdrol.

Welke verhaaljes vind je terug op deze DVD?

De zeepkistenrace

Het dorp is in de ban van de naderende zeepkistenrace. Commissaris Migrain sluit zich op in de cellen van het politiekantoor om geconcentreerd te kunnen werken maar vooral….om geen spionnen over de vloer te krijgen. Helaas wil het bij de commissaris niet zo goed lukken. Zal hij de zeepkistenrace uiteindelijk kunnen winnen?

Mega Max

Volgens Migrain is er een nieuwe superheld in het dorp, Mega Max. Deze gaat vanaf nu alle misdaden oplossen zodat Mega Mindy niet meer nodig zal zijn. Al snel blijkt Mega Max geen echte held te zijn. Zal Mega Mindy toch moeten komen helpen? En wie is die Mega Max dan wel?

Karel Karaat

Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots in de diamant gesloten. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma en opa op onderzoek.

De Konijnenstropers

De laatste tijd verdwijnen er veel konijnen in het bos. De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft een plan bedacht om de stropers in ‘de val’ te laten lopen. Maar ondertussen is de boswachter ook in de handen van de stropers gevallen. Tijd voor Mega Mindy om in actie te komen voor het te laat is….

Cast

Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Toby: Louis Talpe
Commissaris Migrain: Anton Cogen
Opa Fonkel: Fred Van Kuijk
Oma Fonkel: Nicky Langley

Gastacteurs
De zeepkistenrace
Burgemeester (Ron Cornet), Guus (Griet Dobbelaere), Suus (Goele De Raedt), Jacky (Wouter Delvou),Dicky (Dempsey Hendrickx), Dame (Rosette Burssens)

Mega Max
Bert (Wim van de Velde), Bart (Mark Lauwrijs)

Karel Karaat
Karel Karaat (Peter Bulckaen), Verzekeringsagent (Erik Burke)

De konijnenstropers
Boswachter (Anke Helsen), Jef (Lukas Tavernier), Jaak (Pieter Bamps)

Duur: Ongeveer 100 minuten


› Gepubliceerd woensdag 10 november 2010 om 10:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook