Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Eerste Walt Disney Store op de Meir in Antwerpen

The Walt Disney Company opent een Disney Store in België. De nieuwe winkel op de Meir in Antwerpen wordt in de lente/zomer van 2011 geopend. Hiermee is het de allereerste Disney Store in de Benelux. In de nieuwe Disney Store zijn niet alleen exclusieve Disney-producten verkrijgbaar, maar het wordt ook een plek midden in het centrum van Antwerpen waar de magie van Disney beleefd kan worden.

Onlangs heeft Disney een nieuw innovatief concept gelanceerd voor de Disney Store in Amerika en een aantal Europese steden. De eerste Europese Disney Store met de nieuwe formule is afgelopen zomer geopend in Madrid. De winkel is speciaal ontwikkeld en is voorzien van de laatste technologieën die de bezoeker kennis laat maken met de populaire Disney-personages en verhalen.

“We kijken uit naar de opening van de eerste Disney Store in België met deze winkel in Antwerpen”, zegt Teresa Tideman, Joint Managing Director Disney Store Europe. “Het nieuwe concept van de winkel belooft zowel voor kinderen als volwassenen een fantastische ervaring te worden. Met technische hoogstandjes en mooie producten komen de personages van de Disney-verhalen tot leven. Met deze eerste Disney Store hebben we de kans om volgend jaar de Disney magie naar België te brengen”.

Rob Jongmans, Country Manager The Walt Disney Company Benelux. “Negen van de tien producten in de winkel zijn exclusief ontwikkeld en nergens anders verkrijgbaar. Daarnaast geeft de Disney Store een fantastisch overzicht van alle verschillende personages en verhalen waarmee we de aanwezigheid van Disney in de Benelux kunnen versterken“.


› Gepubliceerd maandag 8 november 2010 om 12:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook