Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe avonturen van Bumba in Azië op DVD

Bumba gaat de wereld rond! In deze succesvolle tv-reeks vliegt Bumba samen met zijn circus naar Afrika en Azië. Nadat de avonturen van Bumba in Afrika op DVD zijn verschenen ligt vanaf nu de fonkelnieuwe DVD Bumba in Azië in de winkel. Bumba gaat op ontdekking in Azië waar zijn nieuwe Chinese vriendinnetje Li-Ling hem allerlei nieuwe dingen leert kennen. Bumba en Li-Ling zullen samen lekkere gerechten bereiden, lokale dieren en planten leren kennen en spelletjes spelen in het wondermooie Oosterse landschap.

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert. Daarbij krijgt hij hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, het beertje Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen. In hun circus beleven Bumba en de anderen korte avonturen en situaties die heel herkenbaar zijn voor de allerkleinsten. De avonturen van Bumba worden vanaf 8 november tot en met 23 december elke weekdag uitgezonden op Ketnet. Eén aflevering duurt ongeveer 5 minuten.

Extra’s
12 avonturen/12 aventures
Inclusief 5 avonturen in Azië/inclus 5 aventures en Asie

Speelduur
ca. 60 minuten

Naast de DVD zijn er nog tal van leuke ‘Bumba in Azië’ hebbedingetjes zoals een mooi kartonboekje met versteekbare Bumba, een puzzel en een stickerboek.


› Gepubliceerd maandag 1 november 2010 om 05:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook