Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Laura stelt eerste full-album Verliefd voor

Laura Omloop, de jonge Berlaarse die eind 2009 knap vierde eindigde op het grote Junior Eurovisiesongfestival in Kiev, heeft een eerste full album klaar. ‘Verliefd’ telt 12 originele liedjes die de voorbije maanden door Laura werden ingezongen onder de vleugels van producers Miguel Wiels en Peter Gillis. De singles 'Zo verliefd (Yodelo), 'Cowboymeisje' en 'Stapelgek op jou' gingen de release van ‘Verliefd’ vooraf. Het nummer ‘Ik Mis Je Zo Papa’ is de nieuwe en reeds 4de single.

Op ‘Verliefd’ zingt Laura over haar wereld. Ze is een vrolijke jongedame die wel eens durft dromen; over dansen en feestjes, over jongens en verliefd zijn. Ze zingt net zo goed over hoe het is om bij oma te gaan logeren of een reis rond de wereld te maken. In Laura's leven is er ook plaats voor een stukje country met 'Dolly Parton & Johnny Cash' en meer serieuze zaken zoals de wondermooie ballade 'Ik Mis Je Zo Papa' beschrijft. Wat natuurlijk niet mocht ontbreken is 'Zo Verliefd (Yodelo)', het jodellied waarmee het allemaal begonnen is.

Voor Laura is het verschijnen van haar eerste album een droom die uitkomt: “Ik besef soms nog niet goed wat er allemaal aan het gebeuren is. Ik heb zoveel leuke en vriendelijke mensen leren kennen die mij de afgelopen maanden erg hebben geholpen. Bij Junior Eurosong, bij het schrijven en inzingen van de liedjes. En ik ben erg trots op het resultaat. De nummers gaan over thema’s waar mijn leeftijdsgenootjes en ik dagelijks mee bezig zijn of mee geconfronteerd worden. Vaak leuke dingen maar soms ook meer ernstige. Ik hoop dat iedereen er veel plezier aan zal beleven!”

‘Verliefd’ werd opgenomen met de hulp van onder andere Miguel Wiels en Peter Gillis (K3, Junior Eurosong,…). Ook zij zijn onder de indruk: “Een loepzuiver stemmetje met zoveel passie. En of zij nu een ballade zingt of een countrysong of een vlotte popdeun, ze overtuigt altijd met haar grenzeloze muzikale talent. Zij maakt zeker en vast deel uit van de muzikale toekomst van Vlaanderen!”

Wie Laura live aan het werk wil zien, kan op zaterdag 30 oktober naar het Waasland Shopping Center in Sint-Niklaas afzakken. Laura zal er aan de plaatselijke Free Record Shop om 14u00 haar nieuwe liedjes voorstellen. Nadien volgt er een handtekeningensessie.

Laura - Verliefd: Tracklisting


1. Zo verliefd (yodelo)
2. Stapelgek op jou
3. Lekker shaken
4. Rond de wereld
5. Ik mis je zo papa
6. Te laat
7. Shout
8. Liefdesliedjes
9. Dolly Parton + Johnny Cash
10. Kiss kiss
11. Logeren bij oma
12. Cowboymeisje


› Gepubliceerd dinsdag 26 oktober 2010 om 18:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook