Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› De grote terugkeer van Arbeid Adelt! op Sinner's Day 2010 - interview met Marcel Vanthilt

Op zondag 31 oktober kan je de grote reünie meemaken van Arbeid Adelt! in de Ethias Arena van Hasselt. Sinner’s Day 2010 verzamelt voor het tweede jaar op rij punks en new wavers in de Ethias Arena in Hasselt. Editie 2 wordt meer, zwarter en beter. De affiche breidt uit van 8 naar 17 namen, 1 podium worden 2 podia. Sterrennieuws had een gesprek met Marcel Vanthilt, de frontman van Arbeid Adelt!.

Twee podia op Sinner's Day 2010

Sinner’s Day lanceerde in 2009 een interessante nieuwe festivalformule: een eendaags indoorgebeuren met pioniers en grote namen uit punk en new wave. Meer dan 10.000 festivalgangers uit 15 landen vonden hun weg naar de Ethias Arena in Hasselt en dus is een tweede editie niet meer dan logisch.

Op de Main Stage van Sinner's Day 2010 staan de grote kanonnen: Poesie Noire, UK Subs, Marky Ramone’s Blitzkrieg, Arbeid Adelt!, Heaven 17, Marc Almond, Nina Hagen Band, Echo & The Bunnymen en The Orb.

The Club is de plek voor ‘cult’ en ‘cosy’: Red Lorry Yellow Lorry, Department S, Jah Wobble, The Young Gods, The Damned, The Fall, The Selecter en The Psychedelic Furs.

Tickets en info over Sinner’s Day 2010 via www.sinnersday.com.

Interview met Marcel Vanthilt van Arbeid Adelt!

Sterrennieuws had een gesprek met Marcel Vanthilt over de grote terugkeer van Arbeid Adelt!. Hierbij laat Marcel Vanthilt in première in zijn kaarten kijken over wat ze op Sinner's Day 2010 gaan brengen en ... wordt er vooruitgeblikt naar de toekomst van de band. Komt er een nieuwe plaat en meer concerten? Beluister snel het interview naast dit artikel!

Exclusieve Sterrennieuws-fotoreportage

De leuke fotoreportage van Marcel Vanthilt van Arbeid Adelt! kan je naast dit artikel hier op Sterrennieuws bewonderen.


› Gepubliceerd zondag 24 oktober 2010 om 13:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook