Sterrennieuws
Evenement | Wallonie

› Super DJ David Guetta gaf exclusieve show op Legendz in Luik

Gisteravond was de Franse wereldster David Guetta in België voor een exclusieve show. De Luikse Legendz kon Guetta strikken en het werd een ongetelijk feestje in Bierset. Legendz verwachtte meer dan 14.000 bezoekers en de partypeople kwamen dan ook massaal afgezakt op de grote DJ-namen.

De afgelopen nacht vereerde David Guetta de Luikenaars met een muzikaal bezoek. Deze keer trakteerde de Franse DJ het publiek op een exclusieve show die hij nergens anders in België ging tonen. Deze wereldtournee werd triomfantelijk onthaald en bracht David Guetta ondertussen op nummer 1 in de Amerikaanse hitlijsten. Het is niet de eerste keer dat David Guetta in Luik was. Waarom is dit het geval? Wel de moeder van Guetta is afkomstig van Luik. Guetta brengt dus regelmatig een familiebezoekje.

David Guetta kwam er reeds voor de vijfde keer zijn arsenaal aan succesnummers uit de doeken doen.

Foto's van het optreden van DJ David Guetta en andere DJ's (Aurore Daerden, Gingher, Compuphonik en Mr Magnetik) tijdens Legendz kan je bekijken in een Sterrennieuws-fotoreportage naast dit artikel!


› Gepubliceerd zaterdag 23 oktober 2010 om 17:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook