Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Griezel mee met Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie

De afgelopen twee jaar verscheen er in de griezelmaand oktober een Piet Piraat griezelspecial. Zo verschenen eerder de zeer succesvolle DVD’s 'Piet Piraat en de Pompoenkoning' en 'Piet Piraat en het Schotse Spook'. Ook deze Halloween wordt het griezelen geblazen met de nieuwe griezelspecial 'Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie'. Naast de DVD verschijnt er ook een nieuw voorleesboek. Het griezelen zet voort!

Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Volgens een zeer oude legende zou er een mummie in de sarcofaag zitten… Andere schepen hebben hem al geprobeerd te vervoeren, maar allemaal verdwenen ze op mysterieuze wijze. Gelukkig kon Osiris, de assistent van tante Cleo, de sarcofaag iedere keer weer veilig terug bezorgen aan tante Cleo. Piet en zijn maatjes zijn niet bang voor de legende en zullen dit klusje opknappen. Ze varen samen met de sarcofaag het avontuur tegemoet!

Cast
Piet Piraat: Peter Van de Velde
Stien Struis: Anke Helsen
Berend Brokkenpap: Dirk Bosschaert
Steven Stil: Dirk Van Vooren
Tante Cleo: Carry Tefsen
Osiris: Noureddine Fahiri

Speelduur
ca. 75 min

Bovendien staan als extra op deze DVD maar liefst 10 griezelige verhaaltjes (= 1 extra uur) en zit er in elke DVD een Piet Piraat glow in the dark stickervel.

Ook Noureddine Fahiri (Osiris), bekend als Mo uit ‘Thuis’, en Carry Tefsen (Tante Cleo), bekend als Mien Dobbelsteen uit het Nederlandse tv-programma “Zeg ‘ns Aaa”, griezelen mee met Piet Piraat in deze spannende special!

Ook een griezelboek ‘Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie’

Ben jij een stoere held? Durf jij met Piet Piraat meevaren naar een mysterieuze mummie, een supermonster en een reuzeninktvis met honderd armen ? Pak dan snel dit bibberboek beet. Niet voor bange piraatjes!


› Gepubliceerd woensdag 20 oktober 2010 om 10:29 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook