Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Interview met Udo over zijn nieuwste album Barrières

Udo stelde onlangs met zijn achtkoppige live band de songs van zijn nieuwe album ‘Barrières’ voor. Sterrennieuws had een gesprek met de sympathieke zanger.

‘Barrières’ is Udo’s eerste album waarop hij overwegend in het Nederlands zingt: er staan 13 Nederlandstalige en 2 Franstalige songs op. Met de release van de eerste single ‘Voorbij’ begin juli zette UDO al een eerste belangrijke stap om die overstap naar een andere taal op een succesvolle wijze tot bij de mensen te brengen. Helemaal onbekend is de Nederlandse taal nu ook weer niet voor UDO. In 2007 scoorde hij een gigantische hit met zijn interpretatie van ‘Ik Mis Je Zo’, een nummer van Vlaanderens grootste -Will Tura- waarmee Udo het liedjesprogramma Zo Is Er Maar Eén won.

UDO werd voor het eerst bekend in 2005 toen hij de eerste reeks van de talentenwedstrijd X-factor won. De rest is geschiedenis want Udo verkocht meer dan 32.000 stuks van zijn eerste 2 albums ‘U-Turn’ (2006) en ‘Good Things Coming’ (2008) en doorheen zijn carrière verkocht hij al meer dan 45.000 singles.

‘Barrières’ is nu al op iTunes te koop via onderstaande link:
Barrières - Udo

Sterrennieuws sprak met Udo

Sterrennieuws had een boeiend gesprek met Udo. Dit kan je naast dit artikel beluisteren!


› Gepubliceerd dinsdag 12 oktober 2010 om 08:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook