Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Judas Productions euforisch na overwinning Vlaamse Musicalprijzen 2010

Gisteravond werden de Vlaamse Musicalprijzen uitgereikt. Producenten An Sluydts, Steven Savelkoels en Sam Verhoeven zagen met stralende ogen en dankbare glimlach hoe 'hun genomineerden' gingen lopen met maar liefst 5 Vlaamse Musicalprijzen: Beste Musical, Beste Regie van Martin Michel, Beste Inhoudelijke prestatie Allard Blom, Beste Creatieve Prestatie Harry De Neve en Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor Karin Jacobs. Sterrennieuws had met Sam Verhoeven van Judas Productions een gesprek vlak na de overwinning.

Het team van Judas Theaterproducties was al een beetje euforisch vooraf met de reeds talrijke nominaties waarmee ze bedacht werden. "Eerst en vooral willen we de winnaars feliciteren met hun Prijs. Alle genomineerden en winnaars zijn er 200% voor gegaan. Hun Prijs is de beloning voor hun inzet, creativiteit en professionalisme. We bedanken ook graag de jury en het publiek die zijn komen kijken naar onze voorstellingen."

Gisteren gunden we hen zeker een feestroesje. Niettemin maken ze ook een kleine kritische kanttekening. Ze hebben altijd geprobeerd om voorstellingen te maken met een stevig maatschappelijk anker. Het is niet altijd de gemakkelijkste weg die ze ingeslagen hebben. Een mooie productie vraagt de nodige investeringen en subsidies zijn tegenwoordig bijzonder schaars, maar o zo noodzakelijk. Het winnen van een Vlaamse Musicalprijs betekent voor ons een fantastisch duwtje in de rug om verder te gaan op die ingeslagen weg. Maar onze grootste motivator blijft het applaus op het einde van elke voorstelling. Vandaar hun oproep: "Blijf a.u.b. komen kijken naar onze producties, zo kunnen wij verder gaan op onze avontuurlijke, spannende en op dagen als vandaag bijzonder deugddoende weg."

We melden graag dat de fans van Ganesha, een Perfecte God, naar de herneming kunnen van dit stuk. Omwille van het grote succes besliste Judas Theaterproducties maar liefst 10 voorstellingen te plannen van 25 november tot en met 20 december. U leest er alles over op www.judastheaterproducties.be of www.fakkelteater.be.

Een gesprek met Sam Verhoeven, producent van Judas Productions, kan je beluisteren naast dit artikel hier op Sterrennieuws.


› Gepubliceerd woensdag 29 september 2010 om 09:40 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook