Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› 4 onvergetelijke tv-avonturen van Samson & Gert gebundeld op DVD

Dit jaar vieren we 20 jaar Samson & Gert! Het najaar komt volledig in het teken te staan van de twee boezemvrienden. Maar eerst vanaf 8 september… onvergetelijke tv-avonturen nieuw op DVD. Ditmaal staat onder andere de gekke Van Leemhuyzen in de schijnwerpers. Samen zorgen de vrienden voor meer dan 100 minuten kijkplezier!

Verhaaltjes

De Bril Van Van Leemhuyzen
Alberto beledigt Van Leemhuyzen door te zeggen dat hij met visbokalen op zijn neus loopt. De burgemeester doet er nog een schepje bovenop, en bij Samson en Gert krijgt hij ook niet al te veel steun. Van Leemhuyzen is daardoor heel verdrietig en zijn vrienden proberen hem op te beuren.

De Koorddanser
Gert en de burgemeester zijn blut en kunnen geen kaartjes meer kopen voor de circusvoorstelling van vanavond, alhoewel ze dat beloofd hadden aan Marlène en Marie. Octaaf weet een middel om aan geld te geraken. De burgemeester moet een koorddansact doen!

Samen gaan ze oefenen op het gemeentehuis. Over een touw lopen lukt vlot, geblinddoekt ook, maar als het touw van de grond moet, durft de burgemeester niet meer. Wat nu?

De Schat Van De Farao
Op het gemeentehuis wordt er een tentoonstelling geopend over Egyptische kunstschatten. Als Gert hen een bezoekje komt brengen, maakt hij ze bang over de vloek van de farao. Wanneer Samson en Gert weer thuis zijn, komt de afgevaardigde van de minister op bezoek. Een tijdje geleden hadden de burgemeester en Van Leemhuyzen een grapje uitgehaald met hem. Hij wil ze een poets terug bakken.

De Nieuwe Burgemeester
Gert nodigt Marlène uit om naar het feest te gaan op het Gemeentehuis, maar ze wil niet mee omdat ze de feesten op het Gemeentehuis saai vindt en er ouderwetse muziek gespeeld wordt. De burgemeester wordt hier zeer droevig van, zeker als hij ook nog eens door zijn vrienden in de steek gelaten wordt. De burgemeester geeft echter niet op en bedenkt een plan om zijn vrienden eens goed beet te nemen.


Acteurs:
Samson: Danny Verbiest
Gert: Gert Verhulst
Alberto: Koen Crucke
Burgemeester: Walter De Donder
Octaaf: Walter Van de Velde
Van Leemhuyzen: Walter Baele

Gastacteurs:
De bril van Van Leemhuyzen
Free Souffriau
Grietje Vanderheijden
Philippe Merchiers

De koorddanser
Danny Ronaldo

De schat van de Farao
Hans Royaards

Speelduur

+/- 100 min

› Gepubliceerd dinsdag 7 september 2010 om 11:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook