Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Annelies Winten van The Sunsets nog even out

Annelies Winten van het populaire accordeonduo The Sunsets had enkele weken terug een zwaar verkeersongeval in de buurt van Diest. Annelies hield aan het ongeval een sleutelbeenbreuk en een diepe snijwonde aan de arm over. Sterrennieuws had met Annelies en Matthias een gesprek over de gebeurtenissen en over het spoedige herstel.

Annelies Winten was afgelopen zondag te gast op de anne familiedag in Bobbejaanland voor een signeersessie. "Dit is iets wat ik kan natuurlijk, want op dit moment kan ik nog niet heel veel. Alles komt wel goed, maar het zal nog wat tijd vragen. Mijn arm zit momenteel in het verband. Er zitten grote schaaf- en snijwonden op. Mijn andere arm werd geopereerd aan mijn sleutelbeen," zei Annelies aan Sterrennieuws

"Het eerste waar ik aan dacht was mijn accordeon", herinnert Annelies zich nog. "Aan de buitenkant was de accordeon nog heel, aan de binnenkant zat er wel wat los, maar dat kan hersteld worden!"

"Uiteraard, heb ik haar gemist, maar ik zal haar nog een aantal weken moeten missen. Nu ze terug is van vakantie kan ze toch al een aantal keren terugkomen!", vertelt een blije Matthias Lens.

Het interview met The Sunsets kan je beluisteren naast dit artikel op Sterrennieuws!


› Gepubliceerd dinsdag 24 augustus 2010 om 11:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook