Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Brahim heeft nieuwe single This is what I like voor project Beats n' Basses

Ook rond Brahim was het een tijdje stil, maar hij is bezig met de release van zijn nieuwe single ‘This is what I like’. Brahim had zin in iets compleet nieuw en start nu met een nieuw project Beats n' Basses.

Kijken


“Ik heb een nieuw leuk project. ‘This is what I like’ wordt de themasong en er komt een showcase rond dit project,” vertelt Brahim aan de Sterrennieuws-redactie. “Op een dag was ik bij een goede vriend Tony Verdult, een house producer, in Rotterdam en ik zei dat ik zin had om iets helemaal anders te doen. Dan heb ik een house nummer gemaakt met soul! Dat verliep zo goed dat we op 1 dag tijd de song af hadden. We hebben het nadien laten mixen en masteren door de engineer van David Guetta.”

“Het project heet Beats n’ Basses. Met een DJ-tour ik het land af. Hits van mij worden geremixed in dansbare dance, house en R&B,” vertelt Brahim. De zanger neemt voor dit project zijn muzikale soulmate Babl' mee op podium die achter de DJ-tafel én keyboard staat. Brahim zelf neemt de zang en de gitaarpartijen voor zijn rekening. Ze nemen je samen mee op een trip van Nu Soul, Contemporary Rn'B en Old n' Nu Funk. Evolution wordt gemixt met Michael Jackson's Billy Jean, What I Like About You meets Marvin's Sexual Healing. "Ook in Nederland begint het los te lopen qua contacten!"

“Het was tijd voor iets nieuws. Ik doe niet graag wat de mensen verwachten van mij,” besluit Brahim.

Van de nieuwe single ‘This is what I like’ van Brahim staat er reeds een teaser op zijn Facebook en Twitter-pagina’s. De teaser kan je ook naast dit artikel hier op Sterrennieuws beluisteren!

Sterrennieuws had een gesprek met Brahim. Beluister het interview naast dit artikel.


› Gepubliceerd maandag 23 augustus 2010 om 11:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook