Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Trisha stelt nieuwe single Ik doe wat ik wil voor

‘Ik doe wat ik wil’, zo heet de nieuwe single van Trisha. Dit is een nummer dat naar eigen zeggen op Trisha’s lijf geschreven is. Ze volgt graag haar gevoel en wil het maximum uit haar leven halen. Je leeft maar één keer en dat is dan ook haar levensmotto. De zangeres is duidelijk zelfstandig en wil duidelijk stellen dat ze niet zo afhankelijk is van echtgenoot Ignace Crombé.

Trisha koos voor de versie van de Nederlandse zanger Hanny, als zangeres begonnen bij De Rekels, nu beter gekend als Cnny en de Rekels, één van de populairste Nederlandstalige popgroepen.

De nieuwe single kreeg een extra bonumtrack mee, ‘In je blauwe ogen’. Dit is een vertaling van het nummer ‘Mittem in Paradies’ van Hélène Fischer. Zij is als schlagerzangeres ontzettend populair in Duitsland.

Beide nummers van deze nieuwe single kunnen gedownload worden op iTunes en Belgian Music Online. De single zelf kan gekocht worden bij alle optredens van Trisha.

Sterrennieuws had een gesprek met Trisha. Dit kan u beluisteren in een Sterrennieuws-interview naast dit artikel.


› Gepubliceerd maandag 23 augustus 2010 om 10:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook