Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› PRIMEUR: Gunther Neefs zingt VT4-themalied Welkom Thuis

Gunther Neefs is helemaal terug. De voorbije week zat de zanger in de studio voor de opnames van het themalied van VT4 'Welkom Thuis'. Het nummer wordt morgen voorgesteld op de VT4-mediaconferentie, maar Sterrennieuws wist in primeur dit nieuwtje te bemachtigen. Het nummer 'Welkom Thuis' wordt niet alleen het themalied voor VT4, maar het is ook de nieuwe single van Gunther Neefs.

“VT4 heeft me gevraagd om een lied ‘Welkom Thuis’ te schrijven. Ik heb aan dit nummer heel hard gewerkt”, wist Gunther Neefs aan Sterrennieuws te melden. “De single ‘Welkom Thuis’ komt denk ik vrij snel op televisie, want morgen dinsdag moeten we voor VT4 al iets speciaal doen dus dan zullen zij hem al pluggen. En dan is het de bedoeling dat ik iets later die single ga verkondigen!”

“Eind dit jaar ben ik 20 jaar bezig met mijn carrière. Daar zou ik volgend jaar toch iets rond willen maken. Tegen volgend jaar wil ik een cd uitbrengen met allemaal nummers van mijn favoriete schrijvers waaronder Bart Peeters en Jan Leyers”, ging de charmante zanger verder.

Vanaf september is het opnieuw zeer druk voor Gunther Neefs omdat hij dan veel in de bedrijfswereld werkt. Neefs treedt daar heel veel op.

Sterrennieuws had vorige vrijdag een gesprek met Gunther Neefs bij de live-uitzending van Vlaanderen muziekland en dit interview kan je naast dit artikel beluisteren.


› Gepubliceerd maandag 23 augustus 2010 om 10:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook