Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› PRIMEUR: The Magical Flying Thunderbirds houden sabbatjaar in 2011

The Magical Flying Thunderbirds, de populairste coverband van België, zorgt ervoor dat elk optreden omgetoverd wordt tot een wervelend volksfeest. Zo ook aanstaande zondag 22 augustus op Maanrock. In een exclusief interview met onze redactie vertelt frontman Charles Van Domburg over het sabbatjaar dat de groep neemt in 2011 en zijn nieuwe project The Soulbrothers met Wim Soutaer en Vincent Goeminne.

Doordat een aantal groepsleden een kindje hebben gekregen en wat meer tijd met hun gezin willen doorbrengen, komt er een sabbatjaar voor The Magical Flying Thunderbirds. Drummer Alain Bokken en actrice Veerle Dobelaere en ook Miguel Wiels en Free Souffriau willen wat meer tijd voor elkaar.

"We zetten daarom The Magical Flying Thunderbirds even in wacht, op 'on hold'. We zullen wel zien wanneer we terug beginnen: is dat over 6 maand of over een jaar alles kan!", vertelt zanger Charles Van Domburg aan Sterrennieuws.
"Ik heb alleszins wat plannen met Wim Soutaer en Vincent Goeminne van The Dinky Toys. We gaan een klein groepje beginnen om tussendoor wat te gaan spelen en misschien ook een eigen single uit te brengen tegen de zomer van 2011. Het zal ook redelijk veel ambiance zijn, met covers en eigen nummers en het zal The Soulbrothers heten!"

Tot eind november speelt de groep nog redelijk veel. Zo staan The Magical Flying Thunderbirds dit weekend zondag 22 augustus op de Grote Markt tijdens Maanrock 2010 om 19u00.

Het exclusieve interview met frontman Charles Van Domburg kan je beluisteren hier naast dit artikel op Sterrennieuws!


› Gepubliceerd dinsdag 17 augustus 2010 om 14:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook