Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› King DJ opent Marktrock 2010 met Singing in the Rain

Marktrock 2010 is zopas van start gegaan en het belooft een schitterend festival te worden. De zon krijgen we misschien niet mee op dag 1, maar een feestje zal het zeker worden. Opener is King DJ en hij opende toepasselijk met Singing in the Rain. Tien minuten voor de start van het festival gingen de hemelsluizen open, maar we hopen toch op wat droog weer.

King DJ was in een vorig leven DJ 4T4 en één van de grondleggers van 't Hof van Commerce. In een interview met onze redactie kondigt hij de terugkeer van Ultrasonic aan. Beluister het interview van King DJ naast dit artikel.

Vandaag kan je in Leuven nog terecht voor Samtex en Mish Mash Soundsystem op de Oude Markt. Op de Grote Markt staan de Dropping Dishes en hier sluit opnieuw King DJ af. Ook morgen 14 en zondag 15 augustus kan je in de binnenstad terecht en worden alle registers opengetrokken met een Bal Populaire op het De Layensplein en op de Students on Stage wedstrijd op de Vismarkt.

Hou deze website in de gaten voor een continue update van Marktrock 2010.


› Gepubliceerd vrijdag 13 augustus 2010 om 20:43 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook