Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe afleveringen Mega Mindy op DVD

Ontdek de nieuwe spannende afleveringen van je favoriete heldin Mega Mindy, vanaf 18 augustus verkrijgbaar op DVD! Met gastrollen van Hans De Munter, Robert De La Haye, Marie Vinck, Marijn Devalck en vele anderen.

De Kriminalski broers
De Kriminalski broers zijn in het dorp komen schuilen. Blijkbaar hebben ze het wereldberoemde schilderij ‘De Mona Lisa’ gestolen uit het museum in Parijs. Migrain heeft alvast een plan om de broers te ‘vangen’. Slaagt Migrain erin om de broers te arresteren of zal hij toch de hulp van Mega Mindy nodig hebben?

Rob Robot
Een tv-ploeg volgt een hele dag Migrain. Hij is zo trots als een pauw. Ondertussen is Rob Robot weer terug vrij gekomen. Hij is een grote gangster die jaren geleden door Migrain gevangen genomen werd. Hij zint op wraak en wil ervoor zorgen dat de commissaris zelf in de gevangenis komt.

De stagiaire
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. In het museum wordt de diamant “De Blauwe Nijl” tentoongesteld. Commissaris Migrain en Toby staan in voor de veiligheid van de diamant. Als dat maar goed afl oopt… Gelukkig is er nog altijd Mega Mindy.

Carlo
Oma krijgt het bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Dit tot grote ergernis van opa. Het blijkt geen toeval dat Carlo bij oma langskomt. Al snel is duidelijk dat hij slechte bedoelingen heeft. Gelukkig is er Mega Mindy om in actie te schieten, maar dit loopt deze keer niet zoals het moet. Zal Mega Mindy opgewassen zijn tegen Carlo?

Cast
Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Toby: Louis Talpe
Commissaris Migrain: Anton Cogen
Opa Fonkel: Fred Van Kuijk
Oma Fonkel: Nicky Langley

Gastacteurs
De Kriminalski broers
Kazimir Kriminalski: Hans De Munter, Gert Kriminalski: Roger Baum, Michel Kriminalski: Robert De La Haye
Rob Robot
Journaliste: Bianca Van Haverbeke, Vic De Vijs: Bob Snijers
De stagiaire
Museumdirecteur: Kurt Van Molle, Charles, de ekster: Miguel Baretta, Annabelle: Marie Vinck
Carlo
Carlo: Marijn Devalck, Georgette: Gerda Marchand

Speelduur +/- 100 min


› Gepubliceerd maandag 9 augustus 2010 om 11:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook