Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe single Lindsay heet Voor 100 procent

Wij schreven het al een hele tijd geleden op Sterrennieuws, maar nu is het definitief. De nieuwe single van Lindsay heet 'Voor 100%'. Met nummer 1 singles “Van ’s Morgens Vroeg Tot ’s Avonds Laat” en “Ik Lig Nog Steeds Van Jou Te Dromen”, de hit “Zaterdagavond” met Dennie, Mieke en grote broer Christoff en vooral de fantastische verkoop van meer dan 13.000 ex. van haar debuutalbum “De Mooiste Dag”, veroverde mooie Lindsay zich een plaatsje tussen de top van de Vlaamse artiesten.

Haar nieuwe single “Voor 100%” weerspiegelt perfect datgene waardoor Lindsay is uitgegroeid tot het lievelingetje van Vlaanderen: opgewekt, vrolijk en bruisend van levensvreugde! Deze single wordt de voorloper van het nieuwe album van Lindsay dat verwacht mag worden in het najaar. Lindsay gaat er dus weer voor de volle 100% tegenaan…en dan volgen wij graag!

De single "Voor 100%" van Lindsay ligt vanaf vandaag in de winkel en is ook verkrijgbaar via iTunes!


› Gepubliceerd vrijdag 9 juli 2010 om 12:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook