Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe single Milk Inc. heet Chasing The Wind

Na de nr.1 hits "Blackout" en "Storm" pakt Milk Inc. uit met de 3de single van hun nieuwe album, dat we dit najaar mogen verwachten. De nieuwe single "Chasing The Wind" is wat men noemt een Milk Inc.-song van het zuiverste soort. Catchy lyrics die gepaard gaan met vloeiende beats, het doeltreffende recept voor een stevige Milk-hit.

"Chasing The Wind" gaat over het ook in alle drukte en hectiek even kunnen stilstaan bij de fijne momenten in het leven. En dat het de laatste jaren druk en hectisch geweest is voor Milk Inc., dat hoeven we u niet te vertellen. Gelukkig zijn er voor Linda & Regi méér dan genoeg fijne momenten om op terug, maar zeker ook om naar uit te kijken, want...

Eind september 2010 is het weer zover, Milk Inc. in het Sportpaleis te Antwerpen! Het ijkpunt voor het immense succes dat de groep de laatste jaren kent en voor de vele duizenden fans ook het summum van hun party-agenda. "Chasing The Wind" zal zeker niet ontbreken op de setlist van de “Eclipse”-concerten en bezit alle troeven om uit te groeien tot een nieuwe Milk Inc.-classic!

"Chasing The Wind" ligt vanaf vandaag, vrijdag 9 juli 2010, in de platenzaak en is ook reeds verkrijgbaar op iTunes.

Tickets & info Sportpaleisconcerten: www.sportpaleis.be/nl/kalender/milk_inc_eclipse.


› Gepubliceerd vrijdag 9 juli 2010 om 00:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook