Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› DVD Mega Toby voorgesteld in Metropolis Antwerpen

In Metropolis Antwerpen werd gisteren de DVD 'Mega Toby' voorgesteld. In aanwezigheid van heel wat kinderen werd de film voor het eerst op groot scherm vertoond. De film van regisseur Matthias Temmermans komt niet in de zalen, maar de DVD-versie bevat wel heel wat leuke extra's. Foto's van de DVD-voorstelling kan je bekijken in onze fotoreportages.

Synopsis DVD 'Mega Toby'

In de TV special speelt Migrain samen met Toby en de rest van het dorp WO II na op het militaire domein. Er is slechts een deel van het militair domein toegankelijk voor dit oorlogsspel, want op het domein staat "Moeder Overste". Moeder Overste is een supercomputer die het hele land kan overnemen en besturen in geval van echte oorlog. Boeven Hannes en Wannes willen de computer stelen. Wanneer Mieke op het afgesloten gedeelte van het militair domein komt om de computer te bewaken, merkt ze dat de twee boeven de computer in handen hebben. De twee boeven overmeesteren Mieke en nemen haar mee als gijzelaar. Opa Fonkel ziet geen andere oplossing om Toby in te schakelen. Het is Mega Toby tijd!

Cast:
Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Commissaris Migrain: Sjarel Branckaerts – Anton Cogen
Toby/Mega Toby: Louis Talpe
Opa Fonkel: Fred van Kuijk
Oma Fonkel: Nicky Langley

Speelduur: +/- 85 min

De DVD "Mega Toby" bevat niet alleen de speciale film, maar bevat ook de afleveringen "De slaapverwekker" en "De kerkgangster" van Mega Mindy. Bovenop de DVD krijg je ook nog een megaleuke Mega Toby-frisbee cadeau!

Foto's van de DVD-voorstelling kan je hiernaast bekijken in onze fotoreportages.


› Gepubliceerd maandag 31 mei 2010 om 18:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook