Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Piet Puur gemaakt voor A.L.S.-patiënten

In Piet Puur bereidt Piet Huysentruyt gerechten die niet alleen lekker zijn in gemixte vorm, maar die daarenboven ook nog eens alle voedingsstoffen bevatten die het lichaam nodig heeft om op kracht te komen. Ideaal voor A.L.S.-patiënten.

Piet Huysentruyt vertrekt telkens van een 'gewoon' gerecht voor heel de familie, dat hij aanvult met een aangepaste gepureerde versie. Zo kan iedereen samen aan tafel genieten van hetzelfde gerecht en Piet zorgt ervoor dat de mix er telkens bijzonder smakelijk uitziet.

Chef-kok en tv-personality Piet Huysentruyt neemt de ALSproblematiek zeer ter harte en creëerde een 35-tal 'normale' gerechten die hij dan ook tot purees, stoemps, shakes en smoothies omtoverde. Dit boekje is niet alleen voor ALS-patiënten bedoeld, maar voor iedereen die problemen heeft met kauwen, slikken of vast voedsel. De winst van dit mooie boekje wordt afgestaan aan de ALS-liga.

Piet Huysentruyt

Piet Huysentruyt groeide doorheen de jaren uit van een excentrieke chef-kok met een sterrenrestaurant in Wortegem-Petegem tot een heuse televisiepersoonlijkheid. Dag in dag uit verrast hij zijn kijkers met originele gerechten die iedereen thuis gemakkelijk kan klaarmaken. Jarenlang deed hij dat in het programma Lekker Thuis. Tegenwoordig kun je hem dagelijks aan het werk zien in De Perfecte Keuken.


› Gepubliceerd maandag 17 mei 2010 om 12:03 uur door Hans Van Dyck
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook