Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mega Toby nu ook op DVD en nieuwe single

De maand mei is Mega Toby maand. Op 19 mei 2010 lanceert Studio 100 de allereerste tv-film van superheld Mega Toby op DVD. Bovendien kan je nu ook de nieuwe single van Mega Mindy, Jij Jij Toby, downloaden!

Mega Toby

In deze TV special speelt Migrain samen met Toby en de rest van het dorp WO II na op het militaire domein. Er is slechts een deel van het militair domein toegankelijk voor dit oorlogsspel, want op het domein staat "Moeder Overste". Moeder Overste is een supercomputer die het hele land kan overnemen en besturen in geval van echte oorlog. Boeven Hannes en Wannes willen de computer stelen. Wanneer Mieke op het afgesloten gedeelte van het militair domein komt om de computer te bewaken, merkt ze dat de twee boeven de computer in handen hebben. De twee boeven overmeesteren Mieke en nemen haar mee als gijzelaar. Opa Fonkel ziet geen andere oplossing om Toby in te schakelen. Het is Mega Toby tijd!

Cast:
Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Commissaris Migrain: Sjarel Branckaerts – Anton Cogen
Toby/Mega Toby: Louis Talpe
Opa Fonkel: Fred van Kuijk
Oma Fonkel: Nicky Langley

Speelduur: +/- 85 min

Extra’s:
De Tv-avonturen van Mega Mindy “De slaapverwekker” en “De kerkgangster”

De slaapverwekker
Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding: 'De mega antisnurk stop'. Ook Daniël is volledig in de ban van opa Fonkel zijn uitvindingen, misschien net iets teveel. Wanneer in het dorp heel veel mensen plots in slaap vallen en dan ook nog eens worden bestolen, rinkelt er bij commissaris Migrain een belletje. Plots ziet het er voor opa Fonkel niet meer zo rooskleurig uit. Dit is absoluut iets voor Mega Mindy om op te lossen.

De kerkgangster
Opa Fonkel heeft een leugendrankje uitgevonden waarbij je meteen weet of iemand de waarheid spreekt of niet. Mieke vindt de uitvinding fantastisch in tegenstelling tot oma Fonkel. In de kerk is een beeld verdwenen en pastoor Van Den Eede heeft het dorp ook verlaten. Migrain vindt de nieuwe pastoor absoluut niet verdacht. Toch iets teveel toeval misschien … Mega Mindy lost het mysterie op.

Nieuwe single Jij Jij Toby

Vanaf nu kan je ook Jij Jij Toby downloaden, de nieuwe hitsingle van Mega Mindy, via iTunes.


› Gepubliceerd donderdag 13 mei 2010 om 12:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook