Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Rode Kruis Leuven verkoopt eerste sticker in Thuis

Nog tot en met 13 mei organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickerverkoop. Ook de vrijwilligers van Rode Kruis-Leuven zullen postvatten aan kruispunten en grootwarenhuizen in de stad om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden een sticker te kopen. De acteurs van de televisiesoap ‘Thuis’ hebben mee hun schouders onder de Rode Kruis-projecten gezet. Op 27 april lanceerden zij de stickerverkoop in Leuven door de eerste stickers te kopen.

In 2010 is de Rode Kruis-sticker aan zijn 50ste editie toe. Speciaal voor dit jubileumjaar ontwierpen tekenaars van de Amerikaanse Disney-Pixar studio’s voor Rode Kruis Vlaanderen een unieke sticker. De figuren uit de populaire animatiefilm Toy Story 3 staan op de sticker afgebeeld.

Beleuvenissen, Hapje Tapje, Marktrock en vele andere evenementen mogen op de aanwezigheid van het Rode Kruis rekenen. Het is daarom van belang dat we met zijn allen het Rode Kruis steunen. Een sticker kost slechts 5 euro.


› Gepubliceerd woensdag 28 april 2010 om 23:52 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook