Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Mentalist Gili brengt Gilicatessen op DVD uit

Met één been in de cabaretwereld en met zijn andere been in een trukendoos, heeft Gili zijn schizofrenie ontwikkeld tot een geheel nieuw genre. Gili weet in een razend tempo zijn publiek te overrompelen met Achiel - de gedresseerde vuurvlieg, zwevende bowlingballen, dyslectische grappen en een magisch duet met zijn hand. Als toeschouwer blijf je na de voorstelling sprakeloos achter met de vraag: "Hoe doet hij het, maar vooral ook "Waarom"? En je weet dat je leven nooit meer hetzelfde zal worden. Hij brengt alles nu op album en DVD uit.

Gili brengt hilarische mix van verbazingwekkende absurditeiten, mentale psycho-stunts en visuele comedy. Hij timmert reeds jaren aan zijn naamsbekendheid. Startte in 1994 als gastact bij “De Nieuwe Snaar”. Als finalist van Humo’s Comedy Cup ontpopte Gili zich nadien tot een graag geziene gast in tal van culturele centra, tv-shows en comedy-festivals. Ook Internationaal breekt Gili potten. Begin 2009 schitterde Gili in het tv-programma ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ op France 2 en bereikte meer dan 10 miljoen franse kijkers. Frankrijk, Zwitserland en Canade gingen voor de bijl! Maar het thuisland wordt niet vergeten.

› Gepubliceerd zaterdag 10 april 2010 om 07:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook