Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Arno's nieuwste album heet Brusseld

“Brussld” is een album waar perfectionisme en creativiteit hand in hand gaan. Maar “Brussld” is in de eerste plaats de muziek van Arno. Deze authentieke, zuivere en onverbiddelijke sound waarvan hij het geheim heeft. Voor de nummers heeft hij zijn inspiratie gezocht (en gevonden) in Brussel. Hij heeft de verschillende invloeden en culturen opgesnoven: de Vlaamse, Engelse, Franse, Arabische, alles wat je dagelijks in de hoofdstad kan meemaken. Soms klinkt het chaotisch, surrealistisch… zoals Brussel.

Arno, deze aangespoelde Oostendenaar, heeft altijd zijn liefde voor de hoofdstad verklaard. “Brussld” is zoals de stad, soms hard, soms zacht, maar altijd hoopvol. In “Brssld” verweeft de kermismuziek zich met de “Saturday Night Fever”. Arno zingt over zij die alles verloren, maar die goed geleefd hebben. En dan zijn en de vrouwen met een artistieke spirit, een magnifiek lijf en een plastic zak met macrobiotisch eten. Arno is van alle muziekjes thuis en hij geneert zich niet: voor “Ginger Red” speelt hij de crooner, en bij Bob Marley’s “Get Up, Stand Up” komt Frédéric Chopin om de hoek kijken. Maar boven al, wat amuseren wij ons toch in Brussel.

› Gepubliceerd zondag 4 april 2010 om 22:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook