Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› EXCLUSIEF: interview Natalia over toekomstplannen

Het management van Natalia kondigde vandaag aan dat de zangeres “op dinsdag 23 maart een belangrijke verklaring wenst af te leggen over de toekomst van haar carrière”. Wij hadden heel recent, op 6 maart 2010, een kort gesprek met Natalia op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren.

Natalia, we hebben net je tournee ‘Acoustelicious’ achter de rug. Waar ben je nu mee bezig?
Met niks! (lacht). Ik vertrek dinsdag op reis. Ik ga het niet overdreven laat maken vanavond, want ik moet ‘mijne zak’ nog maken en ik heb nog een aantal andere verplichtingen. Ik moet nog naar de dokter.

We hoorden van jouw manager Bob Savenberg dat je met een zomertour van start gaat?
Ja, we gaan dat toch doen!

Waar ga je optreden, overal in het land?
Ja, we zullen zien he! Er moet nog een deel van geboekt worden, maar het is de bedoeling om toch ‘nog eens rond te gaan’.

Wie mag vanavond van jou met een Televisie Ster naar huis gaan?
Euhm... (denkt na). Tom Van Dyck omdat ik vind dat die goed kan acteren.


Natalia klonk niet erg verkouden tijdens het interview, wat weer andere geruchten zou bevestigen. Op het internet circuleert zelfs het gerucht dat de popdiva zwanger zou zijn wat de reden zou kunnen zijn van haar doktersbezoek.
Omdat het persbericht specifiek verklapt dat het persmoment over de toekomstplannen van Natalia zou gaan, circuleert ook het gerucht dat ze haar zangcarrière zou beëindigen of op een lager pitje zou willen zetten door haar aanhoudende stemproblemen. Feit is dat de concertkalender op haar persoonlijke website werd verwijderd. Natalia heeft echter haar stop ontkent in het bovenstaande interview.

"Tot de aanvang van de persconfentie op 23 maart worden er geen bijkomende verklaringen afgelegd, noch door Natalia, noch door The Castle Company, en wordt over deze aangelegenheid evenmin gecorrespondeerd. Ik verzoek u dit te respecteren", vraagt manager Bob Savenberg aan de pers.

Bij Sterrennieuws wachten we af tot dinsdag wanneer Natalia de pers te woord zal staan.


› Gepubliceerd maandag 15 maart 2010 om 19:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook