Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nu ook een schitterend album van KetnetPOP 3

Ketnet maakt er een goede gewoonte van om jong muzikaal talent de nodige aandacht te geven. ‘Junior Eurosong’ of ‘Zo is er maar één: de cup’ zijn ondertussen vaste waarden in de leefwereld van heel wat jongeren. Ook KetnetPop hoort thuis in dat rijtje. Gisteren werd het officiële album in Hasselt voorgesteld.

Na het succes in 2008 en 2009 wordt de formule van KetnetPOP herhaald in 2010: Twaalf muzikale talenten krijgen de opdracht om een derde KetnetPOP-concertenreeks te organiseren en zien hun hard labeur ook op een fantastisch dubbel-album gezet.

Van de jonge artiesten op het album kregen de meesten de smaak al te pakken tijdens Zo is er maar één: De Cup of Junior Eurosong en zij wisten meteen: dit smaakt naar meer! De meest bekende nieuwe Ketnetpopper is Laura Omloop. Zij jodelde er stevig op los op het grote podium van het Junior Eurovisiesongfestival in Kiev. Ook Guust, Tim en Thomas dragen hun muzikaal steentje bij, net zoals vele anderen die schitterden tijdens de Cup of Junior Eurosong.

Opmerkelijk is dat ook onbekend talent begint aan dit muzikale avontuur. Via de Ketnet-website konden kinderen zich kandidaat stellen. Jill Van Vooren, Lauren De Ruyck en Laura Tesoro schreven zich in en deden net als de anderen een auditie. Ze kwamen verrassend uit de hoek en verdienden meteen hun plaatsje op het album.

Twee opmerkelijke songs op het album zijn de gezamenlijke groepssong 'Alle jongens, alle meiden' en de nieuwste single van Laura Omloop, 'Cowboymeisje'. Deze is enkel via het KetnetPOP 3 album te koop, of digitaal via iTunes.

KetnetPOP3 + Karaoke CD ligt vanaf nu in de winkel en is vanaf maandag beschikbaar op iTunes.

Tracklist: (CD2 idem met karaoke versies)

01. Alle jongens, alle meiden: KetnetPOP Juniors
02. Cowboymeisje: Laura Omloop
03. Vandaag is de dag (fiesta latina): Margo
04. Meiden Hebben Meer Fun:Anke - Jill – Laura
05. Iedereen is smoorverliefd: KetnetPOP Jongens
06. Groot zijn (dance versie): Thomas
07. Shake je los: KetnetPOP Juniors
08. Plots Zo Anders: Thomas en Lauren
09. Geniaal (ruige rock): T&T
10. Dansen op mijn bed: Toon, Jasper, Tim, Thomas
11. Knop op 10: KetnetPOP Juniors
12. Zo verliefd (yodelo): Laura Omloop

Bonustrack:
13 Vandaag is de dag: KetnetPOP Juniors

KetnetPOP Live in concert

Op 8 april is het zover! Dan klinkt het 'licht uit, spots aan' en geven de twaalf KetnetPOP-juniors de aftrap voor een wervelend en onvergetelijk concert. Het toegangsticket geeft recht op een niet voorbehouden plaats voor KetnetPOP 2010. Op 8 en 9 april zijn er telkens 2 voorstellingen gepland om 14u en 18u in Hanger 58 in Bokrijk. Tickets kosten €17 (excl. reservatiekosten) en zijn te reserveren via www.sherpa.be of 070/443.443 Er is ook een combiticket van €22 beschikbaar dat toegang geeft tot het Openluchtmuseum Bokrijk.


› Gepubliceerd zondag 28 februari 2010 om 11:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook