Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Bettie Serveert heeft nieuw album Pharmacy of Love

Bettie Serveert rockt, en dat is precies de bedoeling. Pharmacy of Love, de eerste plaat van de Amsterdamse band sinds het semiakoestische Bare Stripped Naked uit 2006 moest in de woorden van gitarist Peter Visser lekker ‘in your face’ klinken. "Na al die theatershows waar we vooral akoestisch hebben gespeeld voelden we een enorme behoefte om de pedalen weer eens lekker in te trappen."

Pharmacy Of Love is de meest eenduidige rockplaat van Bettie Serveert sinds het debuut Palomine, een album dat er in de Verenigde Staten voor gezorgd heeft dat de band er nog altijd in één adem wordt genoemd met de Outsiders en Golden Earring.

Ook Bettie Serveert is één van de weinige Nederlandse bands die in de VS naam gemaakt heeft. En nog altijd is de band er welkom voor tournees. Het Canadese label ‘Sound Of Pop’ en het Amerikaanse label ‘Second Motion Records’ hebben inmiddels het contract getekend om de plaat uit te brengen, zodat de pracht van Pharmacy Of Love ook aan de andere kant van de oceaan kan stralen, en het succes ervan niet tot Nederland beperkt hoeft te blijven.


› Gepubliceerd maandag 15 februari 2010 om 11:29 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook