Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Kinderen zijn verzot op clown Dobus

In de gloednieuwe pre-school reeks ´Dobus` beleven drie vrolijke clowns het ene avontuur na het andere: Dobus, Sollie en Mina krijgen geregeld gezelschap van de circusdirecteur en van de deftige dame Petunia. Op de allereerste DVD staan 8 afleveringen van Dobus.

Vlindertjes vangen

Dobus is een gekke clown. Samen met zijn twee vrienden Sollie en Mina haalt hij dolle fratsen uit. Maar wanneer de circusdirecteur iets vraagt, proberen ze er steeds het beste van te maken! De directeur wil immers graag indruk maken op jufrouw Petunia. Als dat maar goed afloopt!

Op ´Vlindertjes vangen` vind je het eerste seizoen van Dobus, met deze afleveringen: De vlinder, De foto, Pannenkoeken, De kokosnoot, De goocheltruc, De pijnlijke vinger, De vaas voor Petunia, Het vogelhuis.

De cast van Dobus bestaat uit Patrick Onzia (Dobus), Peter Bulckaen (Sollie), Nele Goossens (Mina), Ludo Hellinx (Directeur) en Britt Van Der Borght (Petunia).

Dobus is te zien op Ketnet op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 15u45 en alle dagen op Ketnet +.


› Gepubliceerd zaterdag 13 februari 2010 om 12:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook