Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Derde DVD Clouseau: 10x10 Live in het Sportpaleis

In december stond Clouseau voor de 10de keer met een concertreeks in het Sportpaleis. 10x10 is 100: de 10de reeks startte met het 100ste Sportpaleisconcert van Clouseau. Vanaf vandaag is de DVD 'Clouseau 10 x 10 - Live in het Sportpaleis' beschikbaar. De DVD is een captatie van het live- concert dat Koen en Kris op zaterdag 12 december 2009 gaven. Ze stelden hun DVD gisteren aan de pers voor in de Galaxy Studio's in Evere.

Bij elk concert gingen meer dan 17.000 fans uit de bol en uit deze fantastische concertreeks is nu de DVD “Clouseau 10 x 10 – Live In Het Sportpaleis” gepuurd. Dit live-gevoel is subliem weergegeven in een concertregistratie die visueel verbluft, auditief overdondert en aantoont dat Koen en Kris Wauters nog steeds op eenzame hoogte musiceren en entertainen.

Spectaculair en uniek is de start van het concert waar een 3D-uitvoering van het podium wordt vertoond en waar de kijker via het menu naadloos het concert binnenwandelt. Het concert werd gecapteerd met 11 camera's, waarvan er 6 constant op Koen Wauters waren gericht.
Koen en Kris weten perfect hoe ze een vol Sportpaleis moeten entertainen en dat is op de DVD absoluut te merken. "Het videoscherm dat rond de Sportpaleis-cirkel hing, blijkt goed te marcheren op DVD," vertelt Kris Wauters trots aan de aanwezige pers. "Dit is onze derde DVD. Ik ben zelf heel voorzichtig met een live-repertoire. Je hebt artiesten die als het ware elke scheet op DVD uitbrengen. Een live-concert is eigenlijk niet bedoeld om te capteren, want je moet altijd rekening houden met het licht. Toch zijn we bijzonder trots op het resultaat!"

Als toemaatje krijgen de fans op de DVD eveneens de clips voor “Leve België” en “Zij Aan Zij” geserveerd en de DVD telt ook nog eens 2 extra audio CD’s met het volledige concert.

Op de DVD kan je 21 nummers aantreffen:
1. Zingen En Niet Zeuren
2. Swentibold, Zij Is Van Mij, Vanavond Ga Ik Uit
3. De Juiste Vergissing
4. Zij Aan Zij
5. Als Er Ooit Iets Fout Zou Gaan
6. Nobelprijs
7. Heimwee
8. Ik geloof
9. Oogcontact
10. Shaken en Grooven
11. En Dans
12. Vanbinnen
13. Doe Het
14. Zolang Ze Van Me Houdt
15. Heb Ik Ooit Gezegd
16. Daar Gaat Ze
17. Verlangen
18. Louise
19. Leve Belgie
20. Vonken & Vuur
21. De Tegenpartij

“10x10 Live” ligt vanaf vandaag in de winkel.

Een interview met de heren Koen en Kris Wauters kan u morgen, zaterdag 13 februari, beluisteren in Sterrennieuws op Jouwradio tussen 12 en 13u(met herhaling tussen 23 en 24u).


› Gepubliceerd vrijdag 12 februari 2010 om 16:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook