Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen / Nederland

› DVD K2 weer K3 special vanaf nu beschikbaar

Speciaal voor alle K3-fans die de zoektocht naar een nieuw K3tje wekelijks op de voet gevolgd hebben, werd een extra tv-special gemaakt waarin de eerste stappen van de nieuwe K3 uitgebreid belicht worden.

Deze DVD is vanaf nu te koop. In deze special kun je zien hoe het verhaal van Karen, Kristel en Josje begon: van de massa audities tot een samenvatting van de finale met exclusieve beelden achter de schermen. Na hun allereerste persconferentie beginnen de 3 meiden vrijwel meteen aan de tournee voor hun nieuwe theatershow. Onze nieuwe K3 heeft een overvolle agenda: ze beginnen aan een promotour in België en Nederland, kiezen nieuwe K3-outfits, doen een fotoshoot voor hun nieuw album, nemen de videoclip op voor ‘De politie’… en dan breekt het moment aan van hun eerste optreden in Nederland. Uiteraard heeft Josje een verrassing gepland om Karen en Kristel in haar thuisland te verwelkomen. In de backstage van de Amsterdamse RAI wacht Josje echter ook een verrassing: haar zus komt op bezoek. Deze special wordt afgesloten met de voorstelling van het nieuwe K3-album: een onvergetelijk moment in de K3-geschiedenis.

Speelduur: +/- 80 min

Extra’s op de DVD:
- Clip MaMaSé!
- Fragmenten uit de finale K2 zoekt K3
- Musicalmedley
- Teleromeo
- Alle kleuren


› Gepubliceerd woensdag 10 februari 2010 om 16:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook